Ring til os på 96 26 51 00

Kistevogn til intern transport

Kistevognen gør at der kan opbevares det dobbelte antal kister på samme areal.

Flytning af kister fra rustvogn til kapel og kirkerum.

Vognen er med frem- og tilbagekørsel og har hæve- sænkefunktion (max 280 kg) og begge dele er baseret på 24 volts batteridrift.

Sammen med et stationært system med udtræk i 2 højder, kan der opbevares det dobbelte antal kister på samme areal.

Vognen er forsynes med 5 ruller, hvorpå kisten placeres. Det gør håndteringen af kisten let og ubesværet for én person, når den skal flyttes fra rustvognen itl kistevognen og fra kistevognen til opbevaring på det staionære system med udtræk. Hvis katafalken forsynes med 5 ruller kan denne sidste funktion også udføres af én person.

Kistevognenes betjening og funktioner:

Til kørsel er der et vippe håndtag, træk i venstre side kører vognen frem, og træk i højre side kører vognen bagud. Hvis håndtaget slippes stopper vognen.

Hæve- sænke foretages med en vippekontakt, der kun fungerer ved vedvarende tryk. For maksimal sikkerhed er kistevognen monteret med en sikkerheds svits, der forhindrer kørsel når hæve - sænkefunktionen er i brug og blokerer for hæve- sænkefunktionen ved kørsel.​

Rullerne er i begge sider belagt med gummi for at minimere udskridnings risici ved kørsel. I enden mod betjeningspanelet er det er mekanisk håndtag til at hæve kisten, så den forhindres i at rulle af vognen.

Motoren, med 2 drivhjul, er monteret på midten af vognen og er med differentiale. For og bag er der monteret et drejehjul, hvilket gør vending og drejning meget let. Der kan vendes 360 grader inden for vognens totallængde (2300 mm).

Hjulene er punkter fri gummi og skal aldrig pumpes.

Der medfølger et 24 volts ladeapparat til almindelig lysnet, et vægophæng og nødvendige ledninger.

Det stationære system med udtræk er fremstillet med kugleløbs udtræk til max. belastning på 200 kg.

Systemet placeres og fastboltes på gulvet.​

​Teglvænget 123 - 129​  |  7400 Herning  |  ravnsgaard@ravnsgaard.dk  |  Tlf: 96 26 51 00  |  Fax: 97 21 14 66  |  CVR: 28861737